Húsvéti wellness Hévízen

Hévíz, a kiépült üdülőváros a magyar és a külföldi turisták számára is igen kedvelt utazási, nyaralási helyszín. Aki ide érkezik, természetesen főleg a gyógyvizes tava miatt teszi ezt, de emelett szerencsére számos lehetőségünk van egy pihentető hétvégét itt eltölteni.  

Hévíz gyógytava elsősorban a reumatikus megbetegedésekkel és nőgyógyászati panaszokkal élők számára lehet pozitív hatású, de tulajdonképpen mindenkinek ajánlott, hiszen testileg és lelkileg egyaránt feltölt. Ha szeretnénk több napot eltölteni a városban, érdemes megszállnunk a tóhoz közeli Hotel Palace**** szállodában, ahol garantált a kikapcsolódás.

A négycsillagos szálloda szeretettel várja a vendégeket, mindössze 200 méterre a tótól.

135 tágas szobája, wellness- és gyógykúrás szolgáltatásai, beauty részlege valamint páratlan gasztronómiai kínálata mindenki számára tökéletes hétvége lehetőségét rejti magában.

A hotel számos csomagajánlattal is rendelkezik, amelyek közül bátran válogathatunk, és érdemes is böngészni ezek között, hiszen mindegyik csomag rendelkezik valami olyan különlegességgel, amelyben egyszerű foglalás esetén nem lehet részünk.

Mindenképp érdemes több éjszakát eltölteni a hotelben, hogy minden szolgáltatást ki tudjunk használni, és hogy egy igazán pihentető és kényeztető kikapcsolódásban lehessen részünk.

A wellness szolgáltatások mellett például a szaunákat (finn és bio aroma szauna), a gőzkabint valamint a dézsazuhanyt is érdemes kipróbálni, emellett pedig igénybe vehetők természetesen különböző masszázsszolgáltatások és szenzoros masszázsfotelek is.

Természetesen, ha már Hévízen vagyunk, egyértelmű, hogy a gyógykezelések kapcsolódnak a közeli gyógyvízhez, tehát részesei lehetünk úgynevezett tradicionális hévízi gyógykezeléseknek is.

Ide tartozik például az elektroterápia, az iszappakolás, valamint a hidroterápia.

Érdemes a különféle csomag ajánlatok között válogatnunk, amelyeket megtalálunk a honlapon.

Nem lehet elég korán elkezdni a tavaszra való készülődést, éppen ezért érdemes már most lefoglalni például a húsvéti csomagot, ami páratlan élményeket nyújthat számunkra.

A csomag tartalmaz 2 éjszaka szállást, félpanziós ellátást, ingyenes Wifi elérést, a wellness szolgáltatások használatát, a CsemeteErdőben való mókázást, valamint húsvéti programokon való részvételt is.

Érdemes tehát már most lefoglalni valamelyiket a tavaszi csomagok közül, hiszen még jobb lesz várni ezt a szép évszakot, ha tudjuk, hogy egy wellness hétvégén is részt fogunk venni.

Árak és foglalás a szálloda honlapján!